diumenge, 4 d’octubre del 2009

Conferència del director del CosmoCaixa Barcelona a la nostra escola

Atenció! S'ha ajornat la conferència del Sr. Wagensberg per al dijous dia 22 d'octubre.

El proper dijous dia 8 d'octubre tindrà lloc la conferència "El goig intel·lectual" a càrrec del Sr. Jorge Wagensberg, director del CosmoCaixa Barcelona, a les 19.30 h al Museu Episcopal de Vic. Aquesta conferència està organitzada pel Col·legi Sant Miquel dels Sants i col·labora el Museu Episcopal de Vic. Us hi esperem!


1 comentari:

  1. Va ser una bona conferència. És gust sentir a una persona amb un poder d'oratòria com el del senyor Wasenberg. De totes maneres hi ha alguna qüestió que no acabo de veure clara. Per exemple, la conversa. Conversar és primordial però avui dia amb les condicions que tenim d'espai, de temps (sempre estem pendents del rellotge) i a sobre amb 30 alumnes és complicat. Això no vol dir que sigui impossible.
    També, quan parlava del goig intel.lectual, em va fer pensar en el haiku. L'observació del nostre entorn i la capacitat de sorprendre'ns de les més petites coses que ens envolten (sobretot a la natura) produeix aquest goig intel.lectual. Ciència i literatura es donen la mà, recerca i filosofia.
    Sicafe

    ResponElimina